Afvoer Ontstoppen
Maastricht

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Maastricht

Afvoer Ontstoppen Maastricht? Spoelt het water in gootsteen in de keuken niet door of wilt het water niet weglopen uit uw bad? Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Maastricht staat tot uw dienst!

Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen.
Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen.

Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 043 204 27 83 om uw klus te bespreken met onze collega. Afvoer Ontstoppen Maastricht staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Maastricht Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

043 204 27 83

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Maastricht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Maastricht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Zit uw afvoer verstopt? Dan bent u bij Ontstoppingsbedrijf Maastricht aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Maastricht helpen u graag met alle problemen in en rondom uw afvoer en riool. Voor ieder afvoerprobleem weten wij de juiste oplossing te bieden.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, kunnen wij uw afvoer ook reinigen en voorzien wij u van advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Maastricht staat voor u klaar. Neem snel contact met ons op via 043 204 27 83 om uw klus te bespreken.

Ontstoppingsdienst Maastricht
Gootsteen Verstopt Maastricht

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Maastricht
Maastricht Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Het ontstaan van een verstopping is een proces, wat soms wel maanden kan duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken.
We zien vaak dat deze ophoping veroorzaakt wordt door afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen die in de afvoer terecht komen. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan.

Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht op 043 204 27 83. Wij helpen u graag!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Het is erg vervelend wanneer u te maken hebt met een verstopping. In sommige gevallen bent u zelf in staat uw afvoer te ontstoppen.

Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen.

Wilt u uw afvoer liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken!

Wilt u uw afvoer liever door een professionele afvoerontstopper? Dat is geen probleem. Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Maastricht via 043 204 27 83.

Ontstoppen Afvoer Maastricht
Verstopping Afvoer Maastricht
Afvoer Ontstopping Maastricht
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Zwanenhals

De sifon leegmaken

In de meeste afvoeren zit een sifon. Dit is de zwanenhals-vorm in de afvoerbuis. Het komt met enige regelmaat voor dat vuil zich hierin ophoopt. Een sifon is veelal te vinden onder bijvoorbeeld de gootsteen, wasbak, toilet of wasmachine.
Heeft u het idee dat de verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u dit in veel gevallen eenvoudig ontstoppen.

Haal de sifon eerst los. In veel gevallen kunt u deze eenvoudig losdraaien van de rest van de afvoer. Verwijder vervolgens al het vet en vuil dat in deze sifon zit. Dit kunt u doen door deze goed door te spoelen onder een kraan met heet water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan droog en plaatst deze terug op de zijn oude plaats. Spoel de afvoer nu goed door met warm water om te zorgen dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt uw afvoer te ontstoppen? Probeer het dan eens met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer zowel online als in de lokale bouwmarkt kopen.
Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Pas wel op: doe dit rustig en beheerst om schade te voorkomen.

Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Op het moment dat het water weer normaal wegloopt, heeft u de verstopping op een goede manier opgelost.

Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Maastricht Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Maastricht Veermachine
Wc Verstopping Maastricht
Ontstoppingsbedrijf Maastricht

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Wanneer een afvoer als de gootsteen, wasbak, douche of bad verstopt zit, kunt u goed uw afvoer ontstoppen met een plopper. Dit is een zeer goedkope methode en daarom zeker het proberen waard!
Hoe gaat dit in zijn werk? Maak alvorens u aan de slag gaat, de plopper flexibel door deze onder de warme kraan te houden. Wanneer u dit een tijdje gedaan heeft, kunt u aan de slag gaan.

Zorg dat er een laagje water in de verstopte afvoer staat. Zet het rubber vervolgens recht op de afvoer en beweeg de plopper krachtig op en neer om het vuil naar boven te trekken. Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om meerdere keren te ploppen.

Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt, zodat u weer volledig gebruik kunt maken van uw afvoer.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Zuiveringszout of soda werkt goed op het moment dat de verstopping is ontstaan door vetresten in een gootsteen of wasbak. Deze methode is zeer goedkoop en er komen geen risico’s bij kijken!
Vul een emmer met warm water en giet hier wat soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Laat dit een nachtje intrekken en spoel de afvoer dan door met nog eens een liter heet water. Kijk vervolgens of de afvoer weer naar behoren werkt. Zo niet, dan kunt u deze stappen meerdere keren herhalen.

Voor een nog sterker effect kunt u gebruik maken van azijn. Vul een emmer met een halve liter azijn. Gooi hier wat soda bij en meng dit goed door elkaar. Giet dit langzaam door de afvoer en laat het een nachtje inwerken.

Spoel de afvoer daarna door met een liter heet water. Spoelt het water weer normaal weg? Dan heeft u de verstopping verholpen!

Ontstoppen Gootsteen Maastricht
Gootsteen Verstopping Maastricht
Afvoer Ontstoppingsdienst Maastricht
Loodgieter Maastricht

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw afvoerverstopping te verhelpen? Schakel dan de hulp van Ontstoppingsbedrijf Maastricht in!
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Maastricht hebben jaren ervaren met het verhelpen van allerlei soorten problemen in en rondom de afvoer. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma.

Ook beschikken wij over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsdienst Maastricht staat 24 uur per dag klaar om u van uw verstopping af te helpen!.

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen het eerste uur opgelost.

R

Eén uur arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

121

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste uur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

30,25

Garantie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd?

Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Maastricht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Maastricht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 043 204 27 83

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Maastricht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Maastricht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Maastricht!

Afvoer Ontstoppen Maastricht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Maastricht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Maastricht

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Maastricht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Ontstoppingsbedrijf Maastricht is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Maastricht te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Maastricht, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 043 204 27 83.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 043 204 27 83.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 043 204 27 83.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 043 204 27 83.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Maastricht uit?

Ontstoppingsbedrijf Maastricht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Maastricht bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Maastricht en omstreken. Waar u ook woont in Maastricht, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!