Loodgieter Maastricht

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Maastricht

Loodgieter Maastricht? Heeft u te maken met een verstopping in uw riool, afvoer of wc? Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

Wij zijn te bereiken voor allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ontstoppingsdienst Maastricht helpt u met al uw verstoppingen.

Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Wilt u een afspraak maken met een Loodgieter Maastricht? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Services

Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

043 204 27 83

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Maastricht. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Maastricht.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Maastricht en omstreken

Loodgietersbedrijf Maastricht

Ontstoppingsbedrijf Maastricht is in de hele regio in en rondom Maastricht. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening!
Het maakt voor ons niet uit u een loodgieter in Maastricht Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn! Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Bent u opzoek naar een Loodgieter in Maastricht? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Maastricht op 043 204 27 83.

Maastricht Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Maastricht

Jaren Ervaring

Maastricht Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Maastricht

Ontstoppen

Ontstoppen Maastricht?

Het kan de beste overkomen: het water stroomt niet weg door de afvoer of het riool zit volledig verstopt. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij hebben een team van loodgieters voor u klaar staan!
Wilt u u verstopping liever laten verhelpen door een ervaren ontstopper? Dit snappen wij goed. Onze gespecialiseerde loodgieters staan klaar om u te helpen!

Wilt u geholpen worden door een loodgieter in Maastricht bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 043 204 27 83 om uw probleem te bespreken met onze collega.

Riool Ontstoppen Maastricht

Een stinkende afvoer in uw gootsteen, douche of toilet? Of loopt het water soms niet weg in de wasbak? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping in het riool.
Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen. De Loodgieter in Maastricht helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Bij verstoppingen geldt vaak: des langer u wacht, des groter de problemen worden. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Maastricht.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht zodat u zeker weet dat uw verstopping op een effectieve manier wordt verholpen! Neem gerust contact op via 043 204 27 83.

Maastricht Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Maastricht
Maastricht Loodgieter
Riool Verstopping Maastricht Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Maastricht

Spoelt het water in gootsteen in de keuken niet door of wil het water niet weglopen uit uw bad? Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Maastricht helpt u graag! Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen.
Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig van een loodgieter in Maastricht bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 043 204 27 83 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Maastricht

Bent u de vaat aan het wassen in de keuken en loopt het water niet meer goed door? Of hoort u een borrelend geluid uit de gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopte gootsteen.
Ontstoppingsbedrijf Maastricht helpt u graag van uw verstopping in de gootsteen af! Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en apparatuur, waarmee zij uw verstopping snel en effectief kunnen verhelpen!

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 043 204 27 83 om uw klus te bespreken met onze collega. Loodgieter Maastricht helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Maastricht
Maastricht Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Maastricht
Riool Verstopping Maastricht

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Maastricht

Loopt het water niet meer weg uit uw wc? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping. Geen paniek! De loodgieters van Ontstoppingsdienst Maastricht staan voor u klaar!
Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toilet blijft staan. Niet bepaald fris dus.

Om weer gebruik te kunnen maken van uw toilet, moet u uw wc ontstoppen. Dit is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. U ontkomt er helaas niet aan wanneer uw wc verstopt is.

Bent u opzoek naar een loodgieter in Maastricht die uw wc kan ontstoppen? Zoek dan niet verder! Bel nu vrijblijvend met 043 204 27 83 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Maastricht.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Maastricht ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Wij raden u aan om uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd te laten controleren. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

De loodgieters van Ontstoppingsdienst Maastricht gaan met een speciale rioolcamera in uw riool. Met deze rioolcamera gaan wij op zoek naar (beginnende) verstoppingen, leidingbreuken, ingegroeide boomwortels, et cetera.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door een loodgieter Maastricht? Neem dan contact op via 043 204 27 83.

Verstopping Afvoer Maastricht
Afvoer Ontstopping Maastricht
Loodgieters Maastricht
Maastricht Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Ontstoppingsbedrijf Maastricht vindt voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Een rioolreiniging is ideaal om ongemakken en de daarbij horende kosten, aan uw riool te voorkomen. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Met een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Maastricht houdt u uw riolering in optimale staat. Dit komt de levensduur van het riool ten goede.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren door een loodgieter in Maastricht? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsdienst Maastricht ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Een riool dat verouderd of verkeerd aangelegd is, heeft een grotere kans op rioolproblemen als verstoppingen. Wanneer u te maken krijgt met een scheur in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen of repareren.

Moet uw riool gerepareerd of vervangen moet worden? Laat dat dan doen door de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsdienst Maastricht.

Riool Ontstopping Maastricht
Maastricht Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Maastricht
Riool Ontstoppingsdienst Maastricht

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u te maken met een verstopping die verholpen moet worden? De loodgieters van Ontstoppingsdienst Maastricht hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van verstoppingen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden. Ontstoppingsdienst Maastricht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Ontstoppingsbedrijf Maastricht staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen onze klanten op een transparante en vakkundige manier van hun verstopping afhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen het eerste uur opgelost.

R

Eén uur arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

121

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste uur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

30,25

Garantie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd?

Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Maastricht
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Maastricht rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 043 204 27 83

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Maastricht

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Maastricht

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Maastricht!

Afvoer Ontstoppen Maastricht

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Maastricht

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Maastricht

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Maastricht

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Maastricht

Ontstoppingsbedrijf Maastricht is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Maastricht via 043 204 27 83.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Maastricht te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Maastricht, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 043 204 27 83.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 043 204 27 83.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 043 204 27 83.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 043 204 27 83.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Maastricht uit?

Ontstoppingsbedrijf Maastricht ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Maastricht bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Maastricht en omstreken. Waar u ook woont in Maastricht, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!